Beschermers.

Met een matrasbeschermer bescherm je je matras optimaal. Een matrasbeschermer verlengt de levensduur van je matras en garandeert je een goede hygiëne. Je hebt de keuze uit verschillende matrasbeschermers al dan niet waterdicht. Alle matrasbeschermers kunnen in de wasmachine en in de droogkast.

SmartSleeve.

Je kan op beide oren slapen. Allergieën, muggen of stress kunnen de slaap ernstig verstoren. De matras die de basis vormt voor een gezonde nachtrust, is dikwijls al de eerste sleutel tot de oplossing. SmartSleeve® is de nieuwe revolutionaire matrasbeschermer die je slaapcomfort nog meer optimaliseert. De driediemensionale textuur is veerkrachtig, ventilerend en vochtregulerend. Naargelang je slaapverstoorder kan je kiezen voor een basisversie, een versie met microcapsules of een versie met een waterdichte film. Elke SmartSleeve® is duurzaam en is wasbaar op 40°. Door je matras te beschermen, bescherm je ook je nachtrust! Je kan kiezen uit een basisversie Ventilated, maar ook Allergen protected, Thermo regulated, Mosquito protected, Relaxed, Waterproof.

Frisse matrasbeschermers.

Deze beschermers bevatten hoofdzakelijk Tencel. Tencel heeft een groot absorptievermogen.
Zoals alle Bella Donna hoeslakens en beschermers heeft ook de beschermer Clima een perfecte pasvorm en sluit mooi aan rond de matras.

Waterdichte matrasbeschermers.

De Satinesse beschermer is waterdicht en behoudt de ademende eigenschap. Bovendien voelt deze beschermer aan als een hoeslaken, soepel en zacht.

Lattenbeschermers.

De gummi-dopjes van de lattenbeschermer tussen de matras en de lattenbodem laat de matras beter verluchten en verhindert dat de matras wegglijdt. Verkrijgbaar in verschillende maten.